Easy Clean Sprinter


Easy Clean Sprinter gulvvasker

Specifikationer

Støjniveau
68 dB
Vægt
10,5 kg
Vaskebredde
300 mm
Rentvandstank
2,8 l

Hent datablad

Brugermanual

Reservedelstegning

FIND FORHANDLER

Varen sælges igennem et netværk af forhandlere, der dækker hele Danmark. For at kunne henvise til en forhandler, som bedst muligt kan servicere dig, bedes du indsende følgende oplysninger. Vi kontakter dig i løbet af en arbejdsdag.


EASY CLEAN SPRINTER

En lille, effektiv gulvvaskemaskine. Easy Clean Sprinter er specielt velegnet til mindre gulvarealer med hårde gulve f.eks. i forretninger, kontorer og offentlige rum. De beskedne dimensioner gør den ligeledes velegnet til brug i private hjem.

Ved udviklingen af Easy Clean Sprinter er der lagt vægt på to ting, dels at skabe en gulvvaskemaskine, som er lille og effektiv, og dels at lave en maskine, som er meget brugervenlig. Easy Clean Sprinter måler kun 35 cm i bredden og er derfor meget let at vaske med, også når pladsen er trang.

Håndtaget kan vippes i den ønskede vinkel, så brugeren får optimale arbejdsbetingelser. Samtidig muliggør dette, at håndtaget kan lægges helt ned, så maskinen kan komme ind under borde, hylder, tøjstativer m.m., blot frihøjden er minimum 25 cm over gulvhøjde.

Efter vask suges gulvet tørt, og man kan derfor gå på gulvet straks efter vask. Det er som ved større gulvvaskemaskiner muligt at vaske og tørre i én arbejdsgang, eller i tilfælde af meget beskidte gulve at vaske først og tørre bagefter.

Varenummer: 86.01.0316

Tilbage til oversigten