Luftrensere og COVID-19

Luftrensere til industrien kan hjælpe med at begrænse spredningen af virus i et område. Læs mere om emnet på vores informationsside.

RONDA NPU 1250 luftrenser

Læs mere


Nyhed: Ghibli SaniPro 20.12. A P desinfektionsmaskine

Ghibli & Wirbel har udviklet en ny, professionel maskine til indendørs desinfektion af f.eks. kontorer, skoler, hoteller og restauranter.


RONDA 200H Power på arbejde i snedkerværkstedet

Tømrerfirmaet Julius Nielsen & Søn har fokus på et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Derfor anvendes RONDA 200H Power som afsug på elektrisk håndværktøj som f.eks. slibemaskiner.


V. Brøndum A/S søger en dygtig produktionschef

Til vores støvsugerproduktion og serviceværksted søger vi nu en produktionschef, som får ansvaret for den daglige ledelse samt for optimering og udvikling af afdelingen.


Nye Ghibli fejemaskiner

Nu introducerer vi tre nye fejemaskiner fra Ghibli & Wirbel til effektiv rengøring på større, udendørs arealer eller i store, åbne haller.


Ny klapventil til RONDA 1800H Power med Longopac

RONDA 1800H Power med Longopac kan nu leveres med en klapventil i stedet for Longopac-dispenserens metalgitter. Kan også eftermonteres.


V. Brøndum A/S søger udførende serviceansvarlig

Til vores serviceafdeling søger vi nu en dygtig og kvalitetsbevidst serviceansvarlig til udførelse af reparationer på vore støvsugere og rengøringsmaskiner.


RONDA 550 kaldt til indsats for Beredskab Øst

RONDA 550 vandsugeren blev fornylig kaldt til indsats for Beredskab Øst i forbindelse med en vandskade på et plejecenter.


Smart luftreguleringshåndtag til Easy Clean Star tagrende-rensesystem

Som ekstratilbehør til Easy Clean Star tagrende-rensesystemet fås nu et praktisk luftreguleringshåndtag. Monteres nederst på røret for justering af suget ved tilstopning af mundstykket.


V. Brøndum udstiller på DRM19 – Dansk Rengøringsmesse i Odense

Mød V. Brøndum A/S på DRM19 - Dansk Rengøringsmesse i Odense, 21. - 22. november. Vi ses på stand nr. 1340!


V. BRØNDUM A/S søger en produktionsplanlægger

Vi søger nu en dygtig produktionsplanlægger med en sans for struktur, kvalitet og service, der rækker ud over det sædvanlige.


Ny Ghibli T1BC Swift batteridrevet rygstøvsuger

Den nye version har et mindre batteri og lidt kortere driftstid, men samtidig er prisen også betydeligt lavere. Læs nærmere om den nye rygstøvsuger her.


hi messe 2019

V. Brøndum A/S udstiller igen i år på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning den. 1. - 3. oktober 2019. Du finder os på stand C2758.


V. BRØNDUM A/S søger sprogstærk eksportsælger

Vi søger nu en dygtig og engageret eksportsælger til varetagelse af salgsaktiviteter og kunderelationer på henholdsvis de svenske, tysktalende, hollandske, franske og belgiske markeder.


Ny RONDA værktøjsadapter

Din RONDA dust extractor leveres nu med en smart værktøjsadapter, som passer direkte på f.eks. Festool værktøj, værktøj med 32 mm og 38 mm studs, samt flere andre kombinationer.


BAUMA 2019

Traditionen tro udstiller V. BRØNDUM A/S igen i år på BAUMA messen i München, som denne gang finder sted 8. - 14. april.


Så er vi klar til at introducere RONDA® 1800H Power

RONDA 1800H Power leveres i 2 versioner - én med opsamling i Longopac og én med opsamling i metalcontainer


Ny Sælger / Account Manager for Danmark, Norge og Færøerne

Pr. 2. januar 2019 har vi ansat Lars Jensen, som ansvarlig for salg i Danmark, Norge og Færøerne.


Interclean 2018

V. BRØNDUM A/S deltager endnu en gang på Interclean messen i Amsterdam 15. - 18. maj 2018. Kig forbi vores stand nr. 03.100 og oplev de mange muligheder for nemmere og mere effektiv rengøring!


Ny RONDA 200H Power

Den nye RONDA 200H Power med nye farver, kraftigere motor, forbedret luftflow, stærkere filterbefæstigelse samt endnu flere brugervenlige forbedringer.


Ghibli AS 10 P støvsuger udgår af sortimentet

En af vore populære støvsugere fra Ghibli, model AS 10 P, er udgået af vort sortiment. Det sker som følge af nye europæiske regler om energilabels, som AS 10 P ikke kunne matche. Ghibli har derfor valgt at lade den udgå.


Ny branchevejledning fra BFA

Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Byggeri og Anlæg har udgivet en ny vejledning om forebyggelse af støvdannelse og støvpåvirkning på byggepladser.


V. BRØNDUM A/S søger eksportsælger

Vi søger nu en dygtig og engageret eksportsælger til at varetage alle salgsaktiviteter på hhv. de svenske, tysktalende, hollandske, franske og belgiske markeder.


Dansk Rengøringsmesse 2017

5. - 6. oktober 2017 afholdes Dansk Rengøringsmesse i Odense, og V. BRØNDUM A/S er for første gang med som udstiller.


Ny webshop

Nu er det muligt som privatkunde at købe støvsugerposer og tilbehør til udvalgte støvsugermodeller via vores nylancerede mini-webshop...


Ny cyklonforudskiller

V. Brøndum A/S introducerer nu en ny robust og handy RONDA cyklonforudskiller model CF-501.


To nye tilbehørssæt gør det nemt at rengøre i højden

Vi introducerer nu to nye tilbehørssæt fra Easy Clean, som anvendes til rengøring i højden – vel at mærke uden brug af stiger, stillads eller lift.


Ny tæpperenser fra Ghibli

Power Extra 7 P er løsningen til eksempelvis autoværksteder, restauranter og alle andre, som af og til har behov for en tæpperenser til mindre opgaver.


Ghibli Power – ny støvsugerserie til våd/tør-sugning

Ny støvsugerserie fra Ghibli med en kraftigere motor og nyt design. Til den professionelle bruger som har brug for både våd- og tørsugning.


RONDA 2600 opdateret

Den populære lagerstøvsuger, RONDA 2600 er blevet opgraderet med et nyt frontmundstykke...


Ny RONDA 2800H Green Tech støvsuger introduceret på Byggeri 2016

Den nye RONDA 2800H giver mange valgmuligheder for opsamlingssystemer, f.eks. det smarte Longopack-poseopsamling...


Ny spændende rygstøvsuger fra Ghibli

Ghiblis nye rygstøvsuger model T1BC giver optimal bevægelsesfrihed. Lang driftstid på batteriet - ergonomisk design - lavt støjniveua. Læs mere her...


Rolly

Rolly er en en lille, batteridrevet gulvvaskemaskine, som nemt kommer undt på de mindre arealer og under møbler, hvor andre, større maskiner må opgive.


Ny medarbejder

V. Brøndum A/S har fået en ny medarbejder, Hans Jørgen Hybschmann, som afløser vores salgschef gennem de sidste 30 år: Ole Møller.


Ny effektiv damprenser

Ny damprenser model Easy Clean 8000 Proff Steam Cleaner - effektiv rengøring uden miljøskadelige og sundhedsfarlige kemikalier. Læs mere her...


RONDA på Børsen

Børsen i København har i løbet af sommeren fået nye smukke gulve af sydamerikansk jatobatræ. Opgaven blev fuldført med hjælp af RONDA 1200H. Læs mere her...


ENERGY Label

ENERGY Label – Energimærkning af støvsugere. EU stiller ECO-designkrav til støvsugeres elforbrug og funktion mv. Trin 1 fra 1.9.2014 – trin 2 fra 1.9.2017.


RONDA 370

RONDA 370 med recirkulation til diamantboring/-skæring skåner miljøet. Vådsugeren kobles direkte på beton bore-/skæremaskiner og tilfører vand til køling.


RONDA luftrenser

RONDA programmet er nu blevet udvidet med en nyudviklet luftrenser model RONDA NPU 600.


RONDA 200H version 2011

RONDA 200 har fået et face lift og hedder nu RONDA 200H. Ved udgangen af 2010 blev industristøvsugere en del af maskindirektivet.