Ny effektiv damprenser

Easy Clean 8000 Proff Steam Cleaner

De høje hygiejnemæssige krav, som stilles i f.eks. sundhedssektoren, fødevare- og restaurationsbranchen m.fl., nødvendiggør en effektiv rengøring, hvilket kan kræve brug af stærke og sundhedsskadelige kemikalier.

Flere og flere vælger derfor i stedet for at benytte damp til rengøring. Damp er en meget effektiv og miljøvenlig rengøringsmetode, der ofte helt kan overflødiggøre anvendelsen af kemiske rensemidler og i de fleste øvrige tilfælde reducere behovet for rensemidler betydeligt.

Damp kommer ind i svært tilgængelige områder, hjørner og sprækker og er ligeledes specielt velegnet til at fjerne fedtet snavs, da dampen smelter urenhederne, så de nemt kan fjernes med en klud eller ved opsugning.

Damp er også effektiv mod bakterier, svampe og parasitter, og man opnår med damprengøring en anti-bakteriel effekt uden brug af kemiske midler.

Professionelle damprensemaskiner benyttes derfor i dag ofte på sygehuse, i plejesektorer, i storkøkkener og i fødevarebranchen til rengøring af alt fra sygesenge til emhætter.

V. Brøndum A/S har markedsført og solgt professionelle damprensemaskiner på det danske marked i mere end 20 år og har stor erfaring med de ønsker og krav, der stilles i de forskellige brancher.

V. Brøndum A/S har netop introduceret en helt ny konkurrencedygtig Easy Clean 8000 Proff Steam Cleaner, som er en professionel 10 bars damprenser i høj kvalitet, med gennemtestede komponenter og kedel i rustfrit stål beregnet til kontinuerlig brug. Maskinen er på 3200 W, og med en vandtank på 13 l går der lang tid mellem, der skal påfyldes vand, hvilket selvfølgelig kan foregå, mens maskinen er i drift. Maskinen er meget brugervenlig og let at betjene.

Med 10 bar og en kedeltemperatur på 180 ⁰C er vandindholdet i dampen meget lille, hvilket er optimalt i mange rengøringssituationer.

Easy Clean 8000 Proff Steam Cleaner leveres standard med et kalkfilter, og der findes et stort udvalg af forskellige mundstykker og andet tilbehør afhængig af, hvilke typer opgaver maskinen skal løse.

Læs mere om Easy Clean 8000 Proff Steam Cleaner her.

Andre nyheder