Rolly

Vinteren er sæson for beskidte gulve, når sjap og mudder slæbes ind på gulvet af våde sko og støvler, men løsningen er oplagt.

Ghibli & Wirbel har netop introduceret en lille, batteridrevet gulvvaskemaskine, der er døbt Rolly. Med den er det muligt at komme rundt på de mindre arealer, under borde, stole og andre steder, der normalt er umulige at vaske med de traditionelle større gulvvaskemaskiner.

Rolly er gulvvaskemaskinen til mindre butikker, børnehaver, tankstationer, kontorer m.fl., hvor der er et stort behov for jævnlig gulvvask og et ønske om præsentable gulve. Maskinen er velegnet til arealer fra 25 til 500 m² og har med standardbatteriet en driftstid på 1 time.

Som med de større gulvvaskemaskiner vaskes gulvet i én arbejdsgang. Der lægges vand med sæbe ud, gulvet skrubbes med den roterende cylinderbørste, gulvet suges tørt og er derefter straks klar til brug. Rolly vasker, både når man kører frem og tilbage med maskinen. Samtidig kan man, når man kører langs en væg med Rolly, vaske helt ind til væggen, da gummilisterne på sugeanordningen automatisk skubbes ind. Smart og effektivt.

Brugervenligheden har været i fokus i forbindelse med udviklingen af Rolly. Maskinen betjenes uhyre enkelt på et intuitivt display. De meget få betjeningsgreb er gule og derfor hurtige at lokalisere, selv hvis man kun benytter maskinen en gang imellem.

Lithium batteriet sidder i en kassette, som udløses med en enkelt knap og kan skiftes på ingen tid.

Et lavt støjniveau gør det muligt at benytte maskinen inden for normal arbejdstid.

Læs mere om Rolly her, og se en kort videopræsentation

Andre nyheder