RONDA 200H Power på arbejde i snedkerværkstedet

Tømrerfirmaet Julius Nielsen & Søn anvender RONDA 200H Power som afsug på elektrisk håndværktøj som f.eks. slibemaskiner.

Tømrerfirmaet Julius Nielsen & Søn er specialiseret i restaurering af træværk og inventar i fredede ejendomme, og i det 700 m2 store og topmoderne snedkerværksted fremstilles alt inden for døre, vinduer, specialinventar m.m. af høj kvalitet og med afsæt i mere end 145 års erfaring.

Som et moderne tømrerfirma har Julius Nielsen & Søn naturligvis også fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø, og derfor anvender man bl.a. RONDA 200H Power støvsugeren som afsug på det elektriske håndværktøj, slibemaskiner m.v.

RONDA 200H Power er udstyret med et stort kanalfilter med selvrensende effekt, som gør den velegnet til at opsuge store mængder af meget fint støv. Et HEPA filter tilbageholder de allerfineste partikler i udblæsningsluften, og maskinen er godkendt i støvklasse H til opsugning af sundhedsfarligt støv som f.eks. træstøv fra løvtræer eller asbest- eller blyholdigt støv fra f.eks. malede overflader.

Som en ekstra beskyttelse af brugeren er støvsugeren udstyret med en akustisk alarm, som advarer hvis lufthastigheden i slangen bliver for lav, f.eks. ved blokering. Den kraftige sugemotor sikrer høj sugeevne, og med 7 sekunders eftersug når det tilkoblede håndværktøj slukkes, bliver evt. resterende støv i håndværktøjets luftkanaler opsuget.

Læs nærmere om RONDA 200H Power her og besøg Julius Nielsen & Søn på www.jns.dk

Andre nyheder