Historie

Virksomheden blev grundlagt af Vagn Brøndum i 1964 og startede som en ren handelsvirksomhed med maskiner og testudstyr til autobranchen.

I 1980 fik vi forhandlingen af Ghibli industristøvsugere, som først blev markedsført til autobranchen, men det viste sig hurtigt, at der også var gode afsætningsmuligheder for industristøvsugere i mange andre brancher og op gennem 80’erne udviklede vi os til Danmarks førende leverandør af industristøvsugere.  Sideløbende blev produktprogrammet udvidet med andre professionelle rengøringsmaskiner.

I takt med øgede krav til arbejdsmiljøet begyndte mange brancher at stille krav til støvsugernes filtreringsevne, og for at imødekomme disse krav, begyndte vi at forbedre og videreudvikle Ghibli støvsugerne, så de opfyldte de nordeuropæiske krav.

I 1994 tilførte vi efterhånden Ghibli støvsugerne så meget værdi, at det blev besluttet at lancere vores egen heavy-duty produktline af støvsugere, som blev døbt RONDA.

Med eget produktprogram blev det samtidig muligt at markedsføre RONDA støvsugerne over hele verden, og RONDA støvsugerne udgør i dag hovedparten af vores omsætning, og vi har en eksportandel over 50%.