RONDA NPU 2500

RONDA NPU 2500 er en professionel luftrenser til de mellemstore opgaver. Den er effektiv og meget brugervenlig.

NPU er en forkortelse af “negative pressure unit” – en maskine, som vha. et kraftigt sug skaber undertryk i et afgrænset område, og dermed både reducerer mængden af svævestøv i luften og samtidig forhindrer at det spreder sig i bygningen. Uundværlig i forbindelse med nedbrydning og renoveringsarbejde, hvor RONDA NPU 2500 er i stand til at forbedre arbejdsmiljøet betydeligt.

Luftrenseren kan anbringes i en afskærmningsvæg eller anden åbning, eller man kan placere den midt i rummet, hvor man arbejder, og føre en slange ud af lokalet. Med den medfølgende adapter kan der også tilkobles slange på sugesiden.

RONDA NPU 2500 er udstyret med et stort forfilter, som opfanger det meste af svævestøvet, samt et HEPA 14 filter, som tilbageholder de fineste og mest sundhedsskadelige partikler. Luftflowet kan reguleres, og et manometer viser filterbelastningen.

  • Robust luftrenser
  • Justerbart luftflow
  • HEPA filter
  • Indikator for filterbelastning
  • Nem at håndtere.

 

Varenummer: 80.29.2700

Varenummer: 80.29.2700

Specifikationer

Støjniveau
85 dB(A)
Størrelse
695 x 590 x 1320 mm
Vægt
55 kg
Effekt
700 W
Find forhandler

Varen sælges igennem et netværk af forhandlere, der dækker hele Danmark. For at kunne henvise til en forhandler, som bedst muligt kan servicere dig, bedes du indsende følgende oplysninger. Vi kontakter dig i løbet af en arbejdsdag.