Ghibli Power WD 80 P


ghibli-power-wd-80-p-industristøvsuger

Specifikationer

Motor
By pass - 2200 W
Opsamling
(pose/beholder) 14/56 l
Støjniveau
62 dB(A)
Størrelse
920 / 520 / 610 mm
Sugeeffekt
max. 800 W
Sugeevne
max. 2300 mmVs
Vægt
(uden tilbehør) 19 kg

Hent datablad

FIND FORHANDLER

Varen sælges igennem et netværk af forhandlere, der dækker hele Danmark. For at kunne henvise til en forhandler, som bedst muligt kan servicere dig, bedes du indsende følgende oplysninger. Vi kontakter dig i løbet af en arbejdsdag.


  Ghibli Power WD 80 P - En stor, robust industristøvsuger

  power-wd-80-p-beholdertoemningGhibli Power WD 80 P er en stor og robust industristøvsuger til både våd- og tørsugning. Maskinen er udstyret med den sidste nye motorteknologi og har 2 kraftige motorer, der sikrer stor sugeevne til de mere krævende opgaver.

  Kan med fordel benyttes i produktionsvirksomheder, på værksteder, i landbrug m.m. med behov for opsugning af større mængder støv eller vand.

  Maskinen leveres i standardudgaven både med standardfilter til tørsugning og et væskefilter. Samtidig er maskinen udstyret med et udblæsningsfilter.

  Beholderen kan tippes for enkel tømning af væske. Ved tømning af støv kan man sætte en plasticpose ud over beholderkanten og tippe beholderen, så støvet falder ned i posen. Lader man støvet sætte sig lidt, bliver tømningen stort set støvfri.

  Varenummer: 80.15.2048

  Tilbage til Ghibli-oversigten