Ghibli Round 45 D60 BC/T


Ghibli Round 45 D 60 gulvvaskemaskine

Specifikationer

Støjniveau
63 dB / Silent mode 57 dB
Størrelse
1210 x 560 x 1040 mm
Vægt
116 kg u. / 196 kg m. batterier og lader
Vaskebredde
600 mm
Rentvandstank
47 l

Hent datablad

FIND FORHANDLER

Varen sælges igennem et netværk af forhandlere, der dækker hele Danmark. For at kunne henvise til en forhandler, som bedst muligt kan servicere dig, bedes du indsende følgende oplysninger. Vi kontakter dig i løbet af en arbejdsdag.


Ghibli Round 45 D60 BC/T gulvvasker

Round 45 D60 BC/T er en meget manøvrevenlig gulvvaskemaskine med fremdrift velegnet til alle typer hårde gulve, også de mere snavsede gulve, da maskinens børstetryk kan justeres. Maskinen er velegnet til de mellemstore opgaver, hvilket typisk vil sige gulvarealer op til 2500 m² i f.eks. supermarkerder, udstillingslokaler, skoler, kontorbygninger m.m. Med et støjniveau på blot 63 dB kan maskinen uden problemer benyttes i normal arbejdstid. Ydermere er der mulighed for at benytte maskine med reduceret sugeeffekt og derigennem sænke støjniveauet yderligere til blot 57 dB (Silent mode funktion).
Round 45 D60 BC leveres med indbygget lader og batterier og har en driftstid på op til 3 timer på fuldt opladede batterier.

Gode køreegenskaber
Round betjening
Ghibli Round 45 D60 BC/T er fuldautomatisk, hvilket vil sige at den har træk på hjulene, og derfor egen fremdrift og bakfunktion. Kort afstand mellem forhjul og svirvelhjul sikrer stor manøvredygtighed og tager selv 180° sving uden at smide vand. Sugefoden er reduceret til 750 mm, men følger maskinen hurtigt og effektivt også ved skarpe sving.

Let at betjene
Maskinen er meget enkel og brugervenligt at anvende. Maskinens vigtigste funktioner er alle samlet på et overskueligt betjeningspanel med et intuitivt display. En sikkerhedssensor i håndtaget sikrer, at maskinen kun kører, når brugeren har fat i håndtaget. Vandpåfyldningsslangen er integreret i vandtanken, og en elektronisk sensor advarer, hvis vandstanden i snavsvandstanken bliver for høj, og tanken skal tømmes. Samtidig stopper sugemotoren automatisk.

Varenummer: 80.28.0059

Tilbage til oversigten