RONDA NPU 1250

RONDA NPU 1250 er en effektiv luftrenser til de mindre opgaver. Maskinen sikrer et godt arbejdsmiljø i forbindelse med f.eks. nedbrydning, asbestsanering eller renoveringsopgaver, da den både kan reducerer mængden af svævestøv i luften og skabe undertryk i det rum, hvor der arbejdes, så man forhindrer, at støvet breder sig til andre dele af bygningen.

Maskinen er udstyret med et stort forfilter, som opfanger det meste af svævestøvet, og efterfølgende et HEPA-14 filter, som tilbageholder de fineste og mest sundhedsskadelige partikler. Filterbelastningen kan følges på et manometer, som viser trykfaldet over
filtret, når maskinen er i drift.

Vi anbefaler at anbringe luftrenseren uden for arbejdsområdet i en afskærmningsvæg eller anden åbning. Alternativt kan maskinen stå i rummet, hvor der arbejdes, og man kan så føre en Ø315 mm ventilationsslange ud af lokalet. Vha. den medfølgende adapter kan man ligeledes tilkoble en slange på sugesiden.

• Robust luftrenser
• HEPA filter
• Indikator for filterbelastning
• Nem at håndtere

 

Varenummer: 80.29.1200

Varenummer: 80.29.1200

Specifikationer

Støjniveau
88 dB(A)
Størrelse
570 x 485 x 875 mm
Vægt
28 kg
Effekt
320 W
Find forhandler

Varen sælges igennem et netværk af forhandlere, der dækker hele Danmark. For at kunne henvise til en forhandler, som bedst muligt kan servicere dig, bedes du indsende følgende oplysninger. Vi kontakter dig i løbet af en arbejdsdag.