RONDA Safe-Change

Lille bærbar ”safe-change” støvsuger i klasse H til opsugning af små mængder sundhedsfarligt støv.

Safe-change systemet gør det muligt at opsuge mindre mængder sundhedsfarligt støv, som f.eks. skimmel, asbest, bly m.m. uden at selve støvsugeren bliver forurenet. Med en safe-change støvsuger er HEPA filter og opsamlingsbeholder én integreret enhed, som bortskaffes samlet, hvorved brugeren beskyttes mod det sundhedsfarlige støv. Da HEPA filtret opfanger 99,995 % af alle partikler større end 0,3µm, slipper der ikke sundhedsskadelige partikler ind i selve maskinen. Sammenlignet med en almindelig støvsuger er driftsomkostningerne ved en safe-change støvsuger højere, da man reelt udskifter HEPA filter og opsamlingsbeholder, hver gang man tømmer støvsugeren.

RONDA Safe-Change er f.eks. velegnet i forbindelse med udtagning af prøver ved mistanke om sundhedsskadeligt materiale eller andre opgaver, som involverer opsamling af mindre mængder sundhedsfarligt støv, som skal bortskaffes forsvarligt. Opsamlingsbeholderen er udstyret med skruelåg, så den kan forsegles efter brug af maskinen.

RONDA Safe-Change leveres komplet med bæresele og tilbehør.

  • H-klasse støvsuger
  • Safe-Change system med integreret HEPA filter og opsamlingsbeholder
  • Opsamlingsbeholder kan forsegles for sikker opbevaring og transport af forurenet materiale
  • Advarsel ved lav luftmængde
  • Nem at bære rundt
  • Tilbehør medfølger

Varenummer: 80.16.0006

Specifikationer

Motor
(PMax./PNom.) 1100/1050 W
Opsamling
(beholder) 3 l
Størrelse
H380 x B300 x L210 mm
Sugeevne
(max) 2608 mmVs
Vægt
6 kg

Datablade

Find forhandler

Varen sælges igennem et netværk af forhandlere, der dækker hele Danmark. For at kunne henvise til en forhandler, som bedst muligt kan servicere dig, bedes du indsende følgende oplysninger. Vi kontakter dig i løbet af en arbejdsdag.